Не вийшло: депутати Волиньради розійшлися, за 4 години так і не узгодивши порядок денний

Не вийшло: депутати  Волиньради розійшлися, за 4 години так і не узгодивши порядок денний
Депутати Волинської обласної ради не розглянули жодного питання порядку денного, оскільки не змогли узгодити проект самого порядку денного.

Сесія Волиньради 15 лютого пропрацювала 4,5 годин, включаючи годинну перерву на обід та півгодинну перерву для узгодження позицій фракцій.

Депутати півгодини пропрацювали над розглядом депутатських звернень та запитів.

За ті запити, озвучення яких не вклалися у відведених регламентом 30 хвилин, депутати проголосували «пакетом». А ось на питанні узгодження порядку денного – «загрузли».

Зокрема, депутати Сергій Слабенко, Ігор Гузь та інші депутати пропонували включити в порядок денний у трійку перших питання про поновлення на посаді ректора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Михайла Сташенка, виділення 250 тисяч гривень для зведення пам’ятника Степанові Бандері у Луцьку, розгляд питання про обласний бюджет.

Втім, фракції не змогли домовитися остаточний про порядок денний і голова облради вирішив оголосити кількаденну перерву у роботі сесії.

«На даний час узгодженої позиції від фракцій немає щодо порядку денного. Шляхом ультиматумів ми нічого не доб’ємося, а шляхом компромісів – зможемо подолати труднощі», - зазначив голова ради Володимир Войтович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дармоїди
Відповісти
Слабенко алкаш і бабіляй! Хай би хоч власну копійку дав на пам'ятник, а тоді й інших просив. Дармоїди, на розстріл усіх!
Відповісти
Останні новини
Не вийшло: депутати Волиньради розійшлися, за 4 години так і не узгодивши порядок денний
15 лютий, 2013, 15:52